Geen producten (0)

Gastenboek

 

Beste bezoeker,

M.i.v. heden is er een Gastenboek geopend ! 

Wilt u uw (minder) leuke Outdoor-Plaza ervaringen delen met anderen, vult u dan s.v.p. het onderstaande gastenboek in.

Heeft u vragen, vul dan s.v.p. het contactformulier in onder het tabje Contact.

Alvast bedankt !

 

 

11 Reacties

Mike
22 December 2016 om 17:18
1
Ik ben erg tevreden over deze site. Ik had per ongeluk twee keer iets besteld, maar dit werd super snel en klantvriendelijk opgelost. Ik raad het aan hier te bestellen!
ric
18 August 2018 om 18:08
2
Ik kwam op goed geluk bij Vincent aan om schoenen te passen. Echt veel tijd krijg je om de schoen te passen. En wordt voor een goede oplossing gezocht. Blij dat ik schoenen bij je besteld heb. Dank je Vincent
Jules
18 May 2019 om 00:25
3
Tijdje terug moest ik voor mijn nieuwe opleiding, schoenen hebben. Druk op zoek geweest naar de Meindl M2. Gelukkig trof ik Vincent, die had nog Meindls M2 staan, met de perfecte maat! Snelle reactie, snelle levering. Goed vertrouwen! Echte aanrader! Wordt gewaardeerd!
Harm-Jan Riksen
03 March 2021 om 19:01
4
Wat een fantastische service! Eerst had ik Lowa's besteld die niet meer leverbaar bleken. Ik kreeg zonder problemen mijn geld terug, plus een uitgebreid en vrijblijvend advies voor alternatieve modellen. De afstand bleek geen enkel bezwaar; ik heb ik drie paar mogen proberen en uiteindelijk perfecte schoenen kunnen aanschaffen. De communicatie verloopt snel en prettig. Alle complimenten voor Vincent. Super bedankt!
langwerd
30 March 2021 om 18:28
5
Bestelde Meindls waren even niet leverbaar. Alsnog heel snel vers van de fabriek geleverd dankzij Vincent. Fantastisch afgehandeld. Dankjewel Vincent Johan Langwerden
Arnauld
21 April 2022 om 23:13
6
Ik moet de schoenen nog krijgen maar nu al blij agv de proactieve houding van deze club! Aanrader!
Peter
01 June 2022 om 20:11
7
De schoenen waren niet meer in Nederland te krijgen, dus heeft Vincent uit Duitsland laten komen. Gisteren de schoenen ontvangen, prima service!
Rien
05 June 2022 om 21:33
8
Afgelopen week werden mijn nieuwe wandelschoenen bezorgd. Bij de bestelling bleken ze niet op voorraad. Voor Vincent geen probleem: hij snorde ergens toch nog beschikbare exemplaren voor mij op. Hij hield mij goed op de hoogte per e-mail over de voortgang van de levering. Super-service! Warm aanbevolen!
Erik
01 September 2022 om 21:02
9
Ik deel volkomen in de ervaring van Rien hierboven. Ook mijn bestelde schoenen bleken toch niet leverbaar. Vincent heeft gezocht naar alternatieven en deze netjes en tijdig geleverd, inclusief duidelijke updates etc. TOP!!
Riet
04 September 2023 om 16:22
10
Zeer tevreden met de service! Mijn wandelschoenen waren aan vervanging toe en ik wilde eigenlijk liefst weer dezelfde schoenen. In de meeste winkels niet meer voorradig. Online gezocht en ik kwam uit bij outdoor-plaza. Reviews gelezen en toen de schoenen besteld. Ook daarop bericht dat ze online in Nederland niet meer voorradig waren. Wel in Duitslang! Ik had op zondag bestelling gedaan en op woensdag kon ik mijn nieuwe schoenen aan. Super service, dank!!
Paula en Marcel Niestadt
11 January 2024 om 14:02
11
De service van deze website kon niet beter! Vincent van outdoor-plaza heeft echt veel moeite gedaan om toch Meindl Tessin Lady te vinden in mijn maat. Ik heb dezelfde schoen al eerder gehad, maar die is nu versleten. Ik ben zo blij om toch weer dezelfde schoenen te hebben gevonden, de beste schoenen die ik ooit gehad heb!

Reageer

Annuleren